Innovatieve en moderne slachterijen

Onze partners

Litera Meat

Litera Meat is het grootste en nieuwste hoofdkantoor en slachterij van de algehele Pini Group, gevestigd in Binefar (Huesca) – Spanje.

De slachterij is gevestigd in deze regio omdat in de regio Catalunya tot Aragon de grootste varkenspopulatie zit van heel Spanje.

Litera Meat is gestart in 2019 en staat voor omvang, innovatie en automatisering, met als resultaat een slachtcapaciteit van 160.000 varkens per week/ 32.000 per dag/ 1600 per uur op 2 slachtlijnen.

De fabriek heeft een omvang van 62.000 m2 met een snijzaal van 22 productielijnen. De slachterij heeft ca 1600 medewerkers.

Hungary Meat

Hungary Meat is gestart in 1997 en is een van de meest moderne slachterijen in Centraal Europa met een van de grootste slachtcapacitiet.

De slachterij omvat ca 40.000 m2 en heeft ca 400 werknemers. Vanaf het begin is dit slachthuis gebouwd volgens de nationale en internationale hygiene en voedselveiligheid voorschriften.

Er worden per uur ca 500 varkens geslacht en verwerkt, ca. 5000 varkens per dag – dit resulteert in een serieus aantal van 1.2 miljoen varkens per jaar.

Pini Italia en Ghinzelli Spa

Pini Italia en Ghinzelli Spa zijn 2 slachterijen van de Pini Group in Italië.

Hier worden op beide locaties ca 2000 varkens per dag geslacht en verwerkt.

Beide slachterijen zijn sinds 2013 onderdeel van de Pini Group.

De afzet van deze slachterijen vind zijn weg richting de Italiaanse markt en met name het verre oosten.

Bresaole Pini

Bresaole Pini, een merk opgericht in 1982 als voortzetting van de oude traditie van slagerij en vleeswaren die generaties lang een van de krachtpunten was en is in de industriële sector van Valtellina. Het hoofdkantoor in Grosotto, gelegen in het groen van het bovenste deel van de vallei, beslaat dankzij twee uitbreidingsfasen momenteel 15.000 m² en bevat 95 koelcellen voor de opslag, rijping en bewaring van producten. Bresaole Pini heeft 90 werknemers in dienst met een onbepaald tijdcontract en is gespecialiseerd in de productie van Breseaole (beide gemaakt met runder- en paardenvlees) en wekelijks ongeveer 28.000 stuks kruiden.

Persoonlijk contact

Bel ons

Persoonlijk contact

Laat ons uw bellen